• Stílus egyéniségeknek !

  Toalettpapír-tartó Kalex módra


  Ezt a csikóhalas szabásmintát a Tilda legújabb könyvében láttam. Nagyon megtetszett nekem ez a csikóhalacska! Gondoltam, ragyogó ötlet lenne összekombinálni egy papírtartóvá, így hogy a mienk tönkrement. Így készítettem egyet magunknak! :o) Ezt az anyagot is saját magam festettem! :o)

  Ich habe einen Schnitt in neuem Tilda's Buch gefunden. Dieses Seepferd gefällt mir sehr! Unser Toilettepapierbehälter ist kaputt gegangen, und ich hatte ein glänzender Einfall, dass ich daraus ein Toilettepapierhälter machen werde. :o)
  Stell euch mal vor, die Stoffe der Seepferde habe ich mit Textilfarbstoff gefärbt!!!
  LG. Kalex


  7 megjegyzés / KOMMENTARE :

  Abile írta...

  Dejóóók, vidám lehet nálatok a toalettben ! :o)))))))

  Kalex írta...

  :o))))

  KicsiKató írta...

  Mekkora ötlet!!! Húúú, nekem is kell valamilyen... Na majd megálmodom:) Mi is le akartuk cserélni a wc papír tartónkat, de az egész Baumax felforgatása után sem találtam sehol... Meg is állapítottam, biztos én vagyok a maradi és mostanság már nem trendi papírt használni. Nagyon kreatív vagy:)))

  Bea írta...

  Nagyon ötletes! :)
  Kicsikatónak: nézd meg a Bricostore-ban, ott annyi minden szépség van!

  KicsiKató írta...

  KicsiKató sajnos csak szerény kecskeméti körülmények között képes nézelődni:)) (Nem utolsósorban imádja az alliterációkat:)

  De már bőszen töri a fejét valami egyedi megoldáson (nem titkolva, hogy Kalex ihlette:)))))

  Monika írta...

  Szia
  Ezek a csikóhalak nagyon tetszenek! Melyik Tildás könyvben van a szabásminta? Esetleg máshol meg lehet találni a szabásmintáját vagy ehhez hasonlót?

  Dóri írta...

  Na, hát így este 11 körül nem számítottam arra, hogy ilyesmit látok. :))) De nagyon eredeti ötlet. :))