• Stílus egyéniségeknek !

    Ismét...


    Ismét itt vagyok Veletek / köztetek! :o)
    A 6 napos eltűnésem oka, hogy pihenni voltunk, a cél pedig az Alpok és Bécs volt.

    Ehhez fűzödik ez a bejegyzésem is, hiszen mielőtt elindultunk volna, varrtam ezt a hordozót, ami igen hasznosnak bizonyult! (Még akkor is ha a fiúnk már közel 3 éves... de 2000 m magas hegy megmászását tőle nem várhatom el, hiszen ahhoz még pici!) Mint a képen látható, a friss hegyi levegő... elaltatta! :o)
    Kívül-belül vízhatlan anyagból, bélelve. A zsebbe kapucni is került, ha netán esne az eső, el ne ázzon a gyerkőc! :o) Nagyon jó lett a hordozó súlyeloszlása is, olyan mintha egy hátizsák lett volna végig a hátamon, a súlyát (ami 15 kg!) nem is éreztem, a hátam sem fájdult meg!
    Ajánlani tudom csak minenkinek, akik gyermekkel akarnak hegyet mászni, túrázni, vagy csak egyszerűen kirándulni!


    3 megjegyzés / KOMMENTARE :

    Cila Zzy írta...

    Hú, de tutti!
    Ez nekünk is jó volna.
    A pizsamáról -az előző bejegyzésben- érdeklődnék még. A szabásmintáját meg tudnád mondani, hogy honnan van, vagy hogy hogy készítetted el? Nagy bánatunk és aggodalmunk, hogy a mi majdnem 4évesünk egész éjjel kitakarva alszik. Kelhetek hozzá 5percenként is, mindegy. Egy ilyen pizsama betakarja a derekát, szóval a lehető legpraktikusabb:-) Tudnál segíteni?

    Kalex © írta...

    Szia 'Ducika Ducila'!
    Persze hogy tudok segíteni!!! :o)
    Egy német budából van a szabásminta, ha kell szívesen kiveszem a mintát a méretére, ha megmondod, hogy mekkora a gyerkőcötök mérete. Én meg megnézem, hogy van e az ő méretében. Ha igen, lemásolom és elküldöm Neked postán.
    Hm? :o)
    Várom jelentkezésedet az email címemen!

    Abile írta...

    Gratulálok a teljesítményetekhez és a szuper tartókához is!