• Stílus egyéniségeknek !

    Újra tél, hó :o)


    A napjaim most nem varrással telnek - gondolom észrevettétek, mert nem mutatok újat! :o) "Nagy fiú" lett a mi Mimink!!! Óvodába járunk 1,5 hete! És nagyon szereti, imádja!!!
    Biztos lesz ez máshogy is, de most még tetszik Neki az újdonság varázsa! Sztem ha rájön, hogy minden nap az oviról fog szólni, akkor lesznek keményebb "nem akarok menni!" napok is... sírással. :o(
    Mutatok Nektek egy képet, hogy ma reggel hogy is mentünk mi az oviba! :o) Annyira tetszett Miminek, hogy szánkóval mentünk, hogy nyáron lehet szerelhetünk a szánkó aljára kerekeket... :o))))

    Mammkánál láttam a minap gyönyörűséges fotókat az Ő madáretetőjükről és a madárseregről, akik oda járnak csipegetni! Meseszép látvány!!!
    Így jött az ihlet, hogy mi is készítünk egy madáretető (félét), hogy ha esetleg erre téved egy éhes madárka, akkor megleshessük Mimivel!
    Az elkészítése egyszerű, mondhatni, a leghagyományosabb elkészítési mód:

    9 megjegyzés / KOMMENTARE :

    KicsiKató írta...

    Gratulálok a nagylegényhez/nek:))

    Melusee írta...

    Én is gratulálok, nagy lépés ez! És hadd biztassalak: a nagylányom sem a bölcsiben, sem az oviban nem sírt sosem, hogy menni kell (más miatt persze igen), nagyon szerette végig. Most szereti a sulit is :)
    A fiam november közepe óta bölcsis, és annyira szereti, hogy szombaton reggel is űz-hajt az indulás miatt, külön meg kell beszélnünk, hogy most zárva a bölcsi, mindenki pihen. Még egyszer sem sírt... Úgyhogy csak bizakodj, hogy a Te Mimid sem fog sírni: vannak gyerekek, akiknek isteni dolog az ovi, kiegyensúlyozottak, fáradtak, boldogabbak lesznek tőle. No meg persze a délután ár váró türelmesebb, örömtelibb Anyu is sokat számít... :)

    Kalex © írta...

    Köszi Katókám! :o)

    * * *

    Melusse!
    Köszönöm Neked is a kedves bíztató szavakat! Jól esett olvasni soraidat és a Ti élményeiteket! Köszönöm! :o)

    Aranka írta...

    Gratulálok a kisnagyfiadhoz. Nálunk sem okozott gondot az oviba járás, pedig 4 éve járjuk. Élvezi a fiacskám gyerektársaságot mindig vidáman jön haza.Jó a viszontlátás öröme.

    Abile írta...

    Ma reggelre nálunk is megint esett a hó... Lehet, hogy nekünk is így kellett volna suliba és dolgozni menni, sokkal vidámabb lett volna! :o))

    Unknown írta...

    Nagyon cuki!!! :)

    t®eb♥®etta írta...

    Én is így szeretnék dolgozni menni:DDDDD

    Kalex © írta...

    Különben el tudnám képzelni, hogy mi felnőttek is így menjünk dolgozni! Csak az a kérdés, ki lenne a húzó erő??? Az apucok??? :o)

    die Plötzies írta...

    Örülök, hogy gond nélkül elindult az oviba járás! Azt hiszem ilyen madáretetö nekünk is kelleni fog!

    LG, Melanie