• Stílus egyéniségeknek !

  Pénztárca / Geldtasche... :o)


  Újabb sk tervezés alapján készült el ez a textilbőr - pöttyös textil kombinációjú pénztárca.
  Nekem tetszik a végállapot! :o) De azért a másodikat már kicsit máshogy csinálnám... már mint technikailag és kivitelezésben.
  Az elejét egy csat dísziti, a bankkártya részek elég jól elkülönülnek a pöttyös anyagos szegés miatt, és... és... végre jó sok bankkártya belefér! :o) Persze akad hely még az a papír pénznek is és az aprónak is, no meg egy - két fotosabb iratnak.
  És jól látjátok, kilóg egy kis heveder is... erre lehet tenni a bevásárló kocsik kis érméit, és így mindig kéznél van, ha éppen szükség van rá! :o) (Nálam rendszerint több időt elvesz, mire megtalálom ezeket az elkallódott bevásárló-érméket, úgy hogy sztem jó ha van egy ilyen kis tartó a pénztárcánkban!)

  Ez a proto-típus nálam marad, de ígérem a második verziója hamarosan utazik a Meskára :o)

  3 megjegyzés / KOMMENTARE :

  Kiskalács írta...

  Nagyon tetszik! Ügyes vagy! :)

  Azt hiszem lassan nekem is nagyobb táskára kell váltanom, hogy efféle dolgok is elférjenek benne. :)))

  Mammka írta...

  Nagyon tetszik! Jól látom,hogy az aprópénznek is egy hosszú tárolója van? És azt is jól látom,hogy ez nem egy összehajtható pénztárca? Ami nagyon is jó,mert könnyebb megtalálni egy női táskában!
  Kalex ! Ha emailben ,vagy ide megírnád az árát,akkor én szeretnék rendelni tőled!A részleteket megbeszéljük,jó?

  Kalex © írta...

  Tudod Dóri hogy hol találsz mindenféle táska vagy péztárca ügyben!? De egyenlőre én vagyok "adósod", már ha már nem nyomjuk az ágyat! :o)

  Mammka! Privátban megbeszéljük! :o)