• Stílus egyéniségeknek !

    "Útipatika" / "Reiseapotheke"


    Nyár, utazás, csomagolás a böröndbe... és jöhet az "Útipatika" - én így hívom azt a sok gyógyszert, krémet, amit magával visz az ember, ha nyaralni megy.... mert hogy minden eshestőségre próbálunk felkészülni!

    Erre nagyon jó szolgálatot tesz, ez az átlátszó kis tároló, amit muszáj volt megterveznem, és kiviteleznem, mert tényleg hasznos! Látni benne, mi hol van és a mérete akkora, mint egy cipősdoboz.


    Íme:

    Ich habe diese "Reiseapotheke" - Tasche konzipiert. Ich heiße so. :o) Ich kann viele Medikamenten rein packen, und die Tasche hat ein Vorteil, dass die Folie durchsichtig ist. Die Größe der "Reise-Apotheke" ist ganz maßgerecht, wie ein Schuhkarton! :o)

    LG.


    12 megjegyzés / KOMMENTARE :

    KicsiKató írta...

    Hihetetlen jó lett! A műanyag honnan származik?

    Kalex © írta...

    Itt nálunk, méterárú boltban lehet kapni, méterben. Olyan boltban kaphatsz még, ahol vannak viaszos vászon asztalterítők méterben, ott árulhatnak ilyen színtelen, minta nélkülit is. :o)

    Cila Zzy írta...

    Hát, ez nagyon jó! Én a cipős doboz méretű kemény nesszeszer táskát szoktam telepakolni, mire a tusfürdő az egyik táska oldalzsebébe kerül... és volt már, hogy kifolyt... Vácon, az Aphroditében már láttam ilyen műanyagot, igaz, néhány éve volt ez már...

    Dia írta...

    Ez igen! még eszembe nem jutott volna, hogy ilyen tárolót készítsek. :-) pedig nekünk is mindig több kisebb neszeszerbe vannak a gyógyszerek. Na, majd majd egyszer rászánom magam.

    Jó lett nagyon!

    Lavitadream írta...

    klasse, so kann man vorher sehen wo was ist. aber is sie nicht ein bissel groß für reisen?

    Kalex © írta...

    Lavitadream! Ja-ja, diese Tasche sieht ganz groß aus, aber es wird immer voll! ... jedenfalls bei mir! :o))))

    Körmi írta...

    Az átlátszó tároló nagyon jó ötlet, nem kell kinyítogatni, akkor is látod hogy mi van benne...ki kell deritenem, hogy erre felénk hol lehet kapni, én még sosem láttam méterárú boltban...legalábbis amelyikbe én járok!? :D

    Kalex © írta...

    Körmi!
    Próbáld meg háztartási boltban, vagy függönyös boltban is láttam már, hogy árulják! Jó böngészést! :o)

    Abile írta...

    Dejóóó ötlet! Nem is gondoltam volna, hogy ezt az anyagot is lehet varrógéppel varrni! Nagyon ügyes vagy!

    Kalex © írta...

    Abile, érdekes, mert én is azt hittem nehezen varrható, ami igaz is, mert tapad a géphez, de ha ferde szegőpánttal együtt varrod, akkor ugyan olyan könnyű varrni, mint más textilt. :o)

    Edige írta...

    Nagyon jó ötelt és remekül megcsináltad!

    Timici írta...

    jajj nagyon tetszik az ötlet, de eddig még nem találkoztam boltban ezzel a méterben kapható műanyaggal, pedig jó lenne...no majd jobban figyelek:o)