• Stílus egyéniségeknek !

    Karácsonyi ajándékötletek I. rész / Weihnachtsgeschenk Ideen Teil 1.


    A héten sem unatkoztam, egyre több időt töltök a varrós szobámban. Közeledik a karácsony, és a lista persze hosszú - szerencsére! :o)
    Íme a héten elkészültek.
    Kicsit ömlesztve mutatom, de sajnos így, hogy minden nap feltegyem az alkotásokat, arra most nem sok az energiám. Tartalékolok még a varrásra... no meg az ünnepre!

    :o)
    Ez egy tolltartó és hozzá egy kulcsőr. Névvel hímezve. Még egy tolltartó és egy kulcsőr, narancs színben, ez is névvel hímezve.Férfi neszesszer, arany színű cérnával hímezve, kívül névvel, belülre "Szeretünk" hímzéssel.Kulcsőr, SZERETLEK felírattal, ahol a felírat ezüst-metal cérnával lett hímezve.Boroskancsó kapott ruhát, és mivel bort fognak benne tárolni - ha minden igaz! :o) - így ráhímeztem melírozott cérnával a nevet és egy szőlő-fürtöt.Ez egy Hello Kitty szett! :o) Kislánynak lesz, karácsonyra. A szettben található egy vállra akasztható kistáska, egy fejpánt, és egy sál. A sálra és a fejpántra kis rózsaszín korona került, névvel hímezve.Egy hagyományos fotoalbum kapott egy meghitt és kedves "ruhát", névvel ellátva... és mivel a felírat is árulkodik a gazdájáról, így próbáltam vmi régieset alkotni a Hölgynek. :o)Borosüvegek kaptak névvel hímzett, személyre szólóan, zsákokat... így még személyesebbé válhat az üveges bor a szent ünnepen.És zárásképp, még egy borosüveg ruha, pontosabban egy csatos üveg ruhája. Ez is névvel és szőlőfürttel hímzett darab lett, hogy minél tovább hidegen tartsa kedves gazdája számára a hűs nedüt!Remélem sok jó ötlettel tudtam szolgálni Nektek.

    Akiknek még elmaradt 1-2 ajándékötlet, innen most meríthet.
    Nemsokára újabb remek darabokkal jövök, és mutatom a többit. :o)

    5 megjegyzés / KOMMENTARE :

    Pfiffigste írta...

    Ohhhh, Danke für den Hinweis, leider habe ich nichts gewonnen.

    Random finde ich gut.

    Wie kamst Du nur auf die Idee?

    Liebe Grüße.
    Pfiffigste

    Névtelen írta...

    Gyönyörűeket alkottál. Én is kedvet kaptam egy-két dolog megvarrásához. Köszi. :)

    KicsiKató írta...

    Kalex, te aztán nem tétlenkedtél... Aludtál is néha, vagy ilyen luxust nem engedsz meg magadnak a karácsonyi hajrában?:))))

    t®eb♥®etta írta...

    Nagyon szupikat alkottál...nézz be hozzám, a továbbküldös képeslap neked is jár:D

    Abile írta...

    Egyik szebb, mint a másik! Csodaszép dolgokat alkottál... és ráadásul, most Tőled kaptam egy remek ötletet egy általam nagyon szeretett Férfiembernek szánt ajándékhoz!! :o) Köszönöm!